Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від Big Green Egg: Лосось з медової глазур'ю

  

Для приготування лосося з медовою глазур'ю Вам знадобляться наступні інгредієнти:

- Гірчиця дижонська - 125 р.;

- мед – 60 г;

- 1 столова ложка оцту бальзамічного;

- 2 чайні ложки апельсинової цедри тертою;

- 1 чайна ложка свіжого чебрецю подрібненого;

- трохи цілого чебрецю для прикраси страви;

- 2 столові ложки олії оливкової Extra Virgin;

- філе лосося зі шкіркою – 4 шматки по 200 г.;

- чорний перець свіжомелений;

- Сіль велика.

Процес приготування лосося з медовою глазур'ю відбувається в такий спосіб.

У піддоні на 1 годину замочуємо кедрові дошки у воді. Беремо маленьку мисочку і ретельно збиваємо мед, оцет бальзамічний, гірчицю, апельсинову цедру та чайну ложку чебрецю.

Просочені водою кедрові дошки, кладемо на порцелянову решітку, закриваємо кришку гриля і прогріваємо їх протягом 3 хвилин. Після закінчення 3 хвилин, відкриваємо кришку гриля, перевертаємо дощечки і змащуємо їх оливковою олією. Відразу ж, на кожну дошку, ложемо по 2 шматочки лососевого філе. Посипаємо філе перцем та сіллю, а також насичено поливаємо підготовленою нами медовою глазур'ю. Закриваємо кришку гриля і готуємо лосося 12-15 хвилин для середнього прожарювання. Ось і все, наша дивовижна страва приготувалася, витягаємо її з гриля, прикрашаємо її підготовленим цілим чебрецем і тут же ставимо на стіл. Смачного!