Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від Big Green Egg: Котлети свинячі фаршировані

  

Вам знадобляться такі інгредієнти:

- свинячі котлети з розрізами із двох сторін – 4 шт.;

- 1 столову ложку олії оливкової;

- 4 столові ложки приправи Red Chile Rub, зроблена з червоного перцю чилі;

- кукурудзяний хліб – 200 г;

- сосиска чорисо копчена нарізана – 120 г;

- свіжонарізана кінза – 120 г.;

- бульйон зі свинини чи курки – 125 г.

Для приготування крем-соусу поблано беремо:

- перці поблано – 2 шт.;

- 1 чайна ложна часнику, попередньо подрібненого;

- свинячий або курячий бульйон – 120 мл.;

- вершки густі – 360 мл;

- кукурудзяне жовте борошно – 55 г.;

- 1 столову ложку соку лайма свіжого;

- свіжа нарізана кінза – 100 г.

Процес приготування фаршированих свинячих котлет відбувається так.

Насамперед приступаємо до приготування перців поблано, для цього кладемо їх на жарку граля, закриваємо кришку і в такому положенні готуємо їх 3-5 хвилин. У цей період перці потрібно перевертати, в результаті перчики стануть чорненькими з усіх боків. Після приготування перців, кладемо їх в пластиковий харчовий пакет, що герметично закривається. Усередині пакету перець випаровується, тримаємо в пакеті його близько 5 хвилин. Витягаємо пропарений перець з пакета і нарізаємо його, на дошці, на маленькі кубики, насіння перед цим видаляємо. Нарізаний часник засипаємо в невелику нагріту соусницю, куди додаємо бульйон, вершки та подрібнений часник. Все перемішуємо та кип'ятимо 15 хвилин. Після 15 хвилин починаємо додавати кукурудзяне борошно в соус, при цьому постійно його заважаємо. Після цього тримаємо соус на вогні до загусання близько 7 хвилин. Після приготування соусу додаємо сік лайма і нарізану кінзу. Соус ні в якому разі не остуджуємо, а тримаємо його в теплі.

Приступаємо до виготовлення котлет. Для цього робимо на них з двох сторін надрізи по 4 см. довжиною. Окремо заправляємо відбивні оливковою олією та використовуємо на кожну котлету по 1 столовій ложці приправи. Виготовляємо начинку для котлет. Для цього кришимо хліб у мисочку, туди додаємо бульйон, кінзу і сосиску чорісо, все ретельно перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо свинячі котлети, на кожну їх використовуємо четверту частину підготовленої для начинки маси. Обсмажуємо котлети на смажених гратах гриля, кожна сторона повинна смажитися по 3 хвилини, кришка гриля при цьому закрита. Після прожарювання переміщуємо котлети на керамічний півколо і запікаємо їх 12-15 хвилин, поки не побачимо на термометрі нагрівання в 70 градусів або повний ступінь їхньої готовності. Страва барбекю готова, викладаємо свинячі котлети на тарілку, поливаємо їх приготованим раніше соусом і відразу подаємо на стіл . Смачного!