Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Курячі крила на грилі. КРУТИЙ маринад. Рецепти для гриля.

   

Необхідні інгредієнти



Звичайно, потрібні свіжі курячі крильця – 1 кілограм.


Для маринаду знадобиться:


1.     Гостра гірчиця – 150 г (не порошкова).


2.     Гострий чорний перець – 80 г.


3.     Куряча приправа – 50 г.


4.     Перець чилі – 30 грам.


5.     Паприка - 30 грам.


6.     Часник – 5 зубчиків.


7.     Мед - 150 грам.

Етапи приготування курячих крил на грилі



1.     Крок перший – зубчики часнику роздавити. Скористайтеся спеціальним пристроєм – часнодавцем. Її важлива перевага – відсутність відходів, на відміну аналогів старого радянського зразка.


2.     Крок другий – підготуйте ємність маринаду. Додайте туди заздалегідь приготовлену гірчицю, часник та перемішайте.


3.     Крок третій - додайте в ємність 2 чайні ложки меленого чорного перцю, стільки ж курячої приправи. Потім ще половину ложечки чилі та одну ложку паприки. Зверху додайте мед (3 ложки), ретельно перемішайте суміш. Після цього посоліть. Кількість солі залежить від ваших смакових уподобань.


4.     Крок четвертий - додайте маринад до курячих крильця. Все ретельно перемішайте. Щоб не забруднити одяг – одягніть фартух. Краще, якщо він буде виготовлений із якісного матеріалу, який не вбирає жир і легко відмивається. Такі фартухи можна придбати в інтернет-магазині grili.com.ua. У каталозі представлений великий вибір моделей з різним кольором, ви точно знайдете те, що вам потрібно.


5.     Крок п'ятий – скористайтеся харчовою плівкою та закрийте ємність із крильцями та маринадом. І поставте продукти у холодильник на тридцять хвилин.


6.     Крок шостий – підготуйте гриль до роботи. Для надання крильцям неповторного аромату копчення - використовуйте тріску вишні (її потрібно замочити у воді). Відкрийте кришку обладнання, щоб не обпалити руки, скористайтеся жаростійкими рукавичками. За допомогою зйомника – видаліть ґрати та встановіть коробочку із тріскою.


Для тих, хто любить виїжджати за місто, рекомендуємо звернути на природу увагу на модель газового портативного гриля Broil King. Він має компактні розміри і легко поміщається в багажник автомобіля.


Купити гриль та аксесуари для комфортного приготування можна в інтернет магазині grili.com.ua.


7.     Крок сьомий – розігрійте гриль до 200°. Змастіть решітку олією, це просто та зручно. Щипцями викладіть курячі крильця на ґрати. Через 7 хвилин – переверніть їх.


Загальний час, необхідний для приготування – 15 хвилин.


Перевірити готовність можна термометром із щупом. Тож ви не пошкодите волокна м'яса, воно не втратить сік.


Викладіть курячі крила на дошку або тарілки та подавайте до столу!



Не забувайте очищати поверхню гриля після роботи. Для цього скористайтесь спеціальною щіткою для очищення гриля. При правильному догляді обладнання прослужить вам довгий час.



Смачного!