Куряча грудка фарширована сиром на грилі. Рецепти для гриля.
Необхідні інгредієнти
1. Основний інгредієнт: куряча грудка – 800 грам.
2. Помідори середнього розміру – 3 шт.
3. Сир, твердих сортів – 400 г.
4. Кріп.
5. Приправа "Барбекю".
Етапи приготування курячої грудки фаршированої сиром на грилі
1. Крок перший.
Дрібно подрібніть кріп за допомогою ножа. Лезо клинка має бути гострим. Рекомендується використовувати ніж із дамаської сталі. У каталозі сайту представлені різні варіанти ножів. Вони ідеально збалансовані, добре лежать у руці і не вислизають у процесі готування.
2. Крок другий.
Натріть сир на великій тертці. Скористайтеся пристроями для приготування з нашого магазину.
3. Крок третій.
Кріп та сир перемішайте з сиром в окремій ємності. Щоб не забруднити руки, використовуйте спеціальні рукавички – це зручно. І звичайно, не варто забувати про фартух. У процесі нарізки продуктів та їх наступної смаження, бризки соку, жиру та води будуть розлітатися на всі боки. І щоб не забруднити одяг, оптимальний варіант – вдягнути фартух. Важливо, щоб виріб був виконаний із якісної тканини, яка не вбирає жир та інші забруднення, легко відмивається. Фартухи з каталогу grili.com.ua саме такі.
4. Крок четвертий.
Злегка посоліть і поперчіть сир та кріп, знову перемішайте.
5. Крок п'ятий.
Приступайте до підготовки філе. За допомогою гострого ножа у кожному шматочку робимо кишеньку. Важливо не пошкодити волокна курячого м'яса. Тому беріть гострий ніж із якісної сталі!
6. Крок шостий.
Нафаршируйте сумішшю з кропу та сиру кожен шматочок курки. З'єднайте краї філе невеликими шпажками або зубочистками.
7. Крок сьомий.
Натріть кожен шматочок курячого філе олією. Це важливий момент! Олія природний розчинник. З його допомогою ви розкриваєте смак та аромат продуктів. Крім того, масло необхідно, щоб запобігти підгоранню страви в процесі приготування. Рекомендується використовувати для нанесення спеціальних ємностей з дозаторами. На сайті ви можете знайти багато цікавих варіантів.
8. Крок восьмий.
Зверху кожен шматочок посипте приправою барбекю (або будь-який інший, на ваш смак).
9. Крок дев'ятий.
На поверхню гриля на грилі нанесіть масло. Спеціальними щипцями, щоб не пошкодити волокна, перекладіть шматочки курки на ґрати. Готуйте до утворення золотистої скоринки.
Для визначення оптимального ступеня готовності використовуйте термометр зі щупом.
10. Крок десятий.
Перекладіть готові шматочки курячого філе із сиром на дошку. Наріжте помідори.
Неймовірна, ароматна страва готова – можна подавати до столу!
Не забувайте очищати гриль після завершення готування!
За допомогою гриля ви можете комбінувати звичайні продукти та відкривати їх смак із нового боку!
Смачного!