Розробка, проектування і організація барбекю зони будь-якої складності під ключ за 1 місяць.
Гриль-зона - це практичний і ефектний спосіб облаштувати на своїй ділянці зону для приготування їжі і відпочинку. Створення та облаштування зони для відпочинку і барбекю - сучасний тренд чи необхідність? Всі ми знаємо, що жодне свято не обходиться без ароматного шашличка на мангалі, багато чоловіків навіть змагаються, у кого ж шашлик соковитіше. Що таке барбекю або гриль зона - це спеціально обладнане місце у дворі, на терасі, балконі або альтанці і не важливо, у вас багатоповерхівка або заміський будинок, ми створимо для Вас щось унікальне місце, де Ви будете відпочивати з друзями і близькими насолоджуючись соковитими стравами ресторанного якості. Для того що б приготувати якісно, наприклад стейк, важливо в першу чергу більше не маринад, а створити для продукту особливі умови. В першу чергу потрібно створити 3 типу теплового впливу на продукт:
1. Передача тепла від тіла на продукт (смажимо на сковорідці)
2. Передача тепла за допомогою носія (носій вода або повітря)
3. Інфрачервоне випромінювання (передача тепла продукту, без носія)
Цього можна домогтися в тому випадку якщо є камера, що б впливу температури на продукт було рівномірне з усіх боків. Для прикладу, що відбувається, коли ми викладаємо шашлик на мангал, з низу йде тепловий удар і так як немає впливу на продукт з інших 3-х сторін, ми як раз і втрачаємо до 40% соку з продукту. Ще один дуже важливий момент, це товщина решітки на якій знаходиться продукт, чим товще решітка, тим більше вона акумулює в собі тепла, відповідно зможе більше передати, на продукт і він швидше візьметься скоринкою і більше соку залишиться всередині продукту. Так само, дуже важливим фактором, є температура, вона буде різна в залежності від того який продукт ми будемо готувати. Для стейка ідеальна температура в діапазоні 200 - 250 градусів за Цельсієм! & Nbsp; Я люблю наводити приклад на курячої грудях, якщо створити їй вище перераховані & nbsp; умови, то вона приготується у Вас за 10 - 15 хвилин, в залежності від її ваги, потім їй потрібно дати відпочити пару хвилин, в ідеалі 1 хвилина на кожні 100 грам продукту, так як всередині йде процес бурління і соку потрібно зупиниться, а температурі & nbsp ; потрібно дійти від краю продукту в центр. І тоді, хто не пробував раніше грудку з гриля, скаже: «О, це краще блюдо!», А з м'яса буде витікати сік. На жаль, такого результату можна досягти будь-яким іншим способом, окрім як приготувати на грилі. І як би не було сумно, але навіть самий не дорогий гриль, впорається краще з приготуванням стейка, ніж добротний камін, тут потрібно розділяти візуальну складову, обігрів і приготування!
Отже, уявімо, що Ви купили «Машину по генерації позитивних емоцій», свій перший вугільний гриль, швидше за все, це був Weber. Потім вирішили спростити процес готування на грилі і обзавелися газовим грилем або вирішили відправитися в професійну лігу: придбали керамічний вугільний гриль, може бути навіть Big Green Egg L або XL. Одним словом, у Вас є все, для того, щоб готувати і пекти, і камін, і тандир, ніби все і під рукою, і в той же час не зручно. Процеси перетинаються, немає місця куди скласти аксесуари, немає вентиляційної системи, дим потрапляє в зону відпочинку, процес не приносить задоволення.
Гриль зона - це якість життя і максимальний комфорт. Як відбувається розробка, проектування та будівництво барбекю зони? Барбекю зона розробляється індивідуально під кожного замовника, виходячи з його потреб та простору яке можна використовувати і коли місця достатньо, то реалізувати всі бажання клієнта не складає особливих труднощів для нашої команди, так як ми маємо великий досвід в таких проектах і виконуємо всі роботи без залучення сторонніх підрядників своїми силами. Іноді місця мало і доводиться креативити, розробляти складні розсувні і трансформаційні системи що б клієнт міг отримати повний функціонал на обмеженому & nbsp; просторі. Експериментувати і пробувати реалізувати проект самостійно ми не рекомендуємо. Так як на перший погляд, не складні конструкції вимагають робіт проектувальника, де прораховуються навантаження на механізми і конструкції, на підставі цих даних і підбираються матеріали, прописуються вимоги до будівництва барбекю зони. Як замовити гриль зону? Потрібно залишити заявку на нашому сайті & nbsp; , В розділі замовити гриль зону, профільний менеджер передзвонить. В процесі розмови, фахівець заповнить бриф, на основі якого ми зробимо попередній розрахунок вартості Вашої зони для барбекю. Потім якщо Вас все влаштовує, ми виїжджаємо на заміри, на підставі яких робимо для Вас візуалізацію Вашої майбутньої зони релаксу. Наступним пунктом після візуалізації йде проектування і підбір матеріалів. Після того, як всі матеріали затвердили і технагляд підписав проект, приступаємо до будівництва гриль зони. Мінімальний термін, за який Ви зможете отримати свою унікальну зону релаксу становить 1 місяць.
Поява у Вашому домі або на заміській ділянці багатофункціональної гриль-зони, дозволить створювати соковиті, смачні і ароматні страви з хрусткою скоринкою, варити супи, пекти хліб, творити справжні кулінарні шедеври. Процес приготування їжі буде проходити в максимально комфортних умовах, де ви будете відчувати себе шеф-кухарем іменитого ресторану, а в особливих випадках суперзіркою авторських барбекю вечірок.
Нам знадобиться
& nbsp; & nbsp; & Nbsp; «Серцем» гриль-зони може стати багатофункціональний вбудований газовий гриль таких фірм як Broil King, Napoleon, Weber. Якщо ви любите готувати на вугіллі, інсталюйте в гриль-зону керамічний гриль, наприклад таких виробників як Big Green Egg, Kamado Joe і насолоджуйтеся кулінарним процесом, використовуючи всі переваги керамічної гриля. Будь-яке блюдо, приготоване в керамічному барбекю, виявиться неймовірно соковитим, смачним і корисним. Але, на наш погляд, ідеальним рішенням є наявність відразу обох типів грилів, і світова практика країн з високорозвиненою барбекю культурою це підтверджує!
Устаткування для гріллінга може відрізнятися площею робочої поверхні, потужністю і функціоналом. Якщо у Вас виникнуть складнощі у виборі необхідного обладнання - наші фахівці із задоволенням допоможуть у підборі, виходячи з Ваших вимог і уподобань.
Крім «серця» гриль-зони - гриля, важливо вибрати якісну стільницю. Ідеальні матеріали стільниці - натуральний граніт або штучний акриловий камінь. Останній за своїми характеристиками не поступається граніту: довговічний і стійкий до грибків, впливу побутової хімії, високих температур, вологонепроникний, простий у догляді, не втрачає з часом колір. Найголовніше, естетичний і повністю безпечний при контакті з харчовими продуктами.
Технології - технологіями, а вимога краси, ще ніхто не відміняв. Щоб кухня виглядала органічно, а приготування на ній приносила не тільки гастрономічне, а й естетичне задоволення, всі модулі мають один з одним ідеально комбінуватися, а процеси не перетинатися.
Вибір конфігурації гриль-зони безпосередньо залежить від її місця розташування. На сьогоднішній день найбільш популярні 2 типу розміщення:
На відкритих майданчиках. Гриль-зона, встановлена під відкритим небом - вибір тих, хто любить перекусити на свіжому повітрі, часто влаштовує пікніки, дружні посиденьки, цінує сімейні трапези і просто хоче мати ідеальне місце для приготування страв поблизу свого заміського будинку.
На терасах і під навісами. Установка гриль-зони під навісом забезпечить комфорт і захищеність простору від негоди, дозволивши створити затишне місце для відпочинку, і допоможе надати відчуття відокремленості.
Компоненти гриль-зон бувають:
Приставні. Гриль-зона обладнується складальними стандартними модулями, що дозволяє створювати конфігурації різного ступеня складності. Плюсами такого варіанту є взаємозамінність блоків, гранична практичність, максимальна ергономічність і швидкість реалізації проекту.
Вбудовувані. Модулі або блоки гриль-зони вбудовуються в спеціальні ніші, передбачені проектом. Незаперечною перевагою такого варіанту є індивідуальний дизайн і ексклюзивна обробка. Недоліками можна вважати складність зміни місця розташування гриля і побутової техніки, а також неможливість заміни частини меблів без значних фінансових витрат.
Одні з найважливіших компонентів гриль-зони є вентиляційна система. Якщо ви вирішили розташувати гриль-зону, наприклад, на заскленій терасі або в приміщенні, то необхідно передбачити хорошу вентиляцію, що б дим і запахи не потрапляли в будинок і зону відпочинку. Найчастіше це вирішується установкою вентиляційних пристроїв, що забезпечують ефективне видалення диму. Вентиляційна система - прораховується виходячи з розмірів приміщення і типу обладнання, яке буде працювати, важливо прорахувати всі параметри, щоб при максимальному навантаженні на обладнання, Ви не відчували дискомфорту. Важливо не тільки забрати задимлене повітря з приміщення, а й подати чисте повітря в тому ж обсязі, якщо цього не зробити, то через пару хвилин Ви створите в приміщенні вакуум і навіть не зможете відкрити двері! Дуже важливо подавати в приміщення повітря таке ж температури якої видаляєте інакше буде утворитися конденсат, для того, щоб цього не було, потрібно встановити систему, яка буде підігрівати повітря в холодну пору року!
Чому ми:- Ми робимо все під ключ (концепція, дизайн, візуалізація, технагляд і реалізація)
- Досвід роботи більше 8-ми років.
- Найбільший магазин (шоу-рум) грилів в Україні!
- Безліч презентаційного обладнання, яке можна протестувати перед покупкою!
- Ми не тільки реалізуємо Вашу мрію, а й робимо життя комфортнішим.
- Якість та безпека перш за все.
- Ми дійсно займаємося улюбленою справою!