Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Cвіний ошийок прямим методом готуємо на грилі - рецепти від GRILI

   

З продуктів ми брали:

  • Свинячий ошийок;
  • Приправи для м'яса;
  • Хмелі-сунелі;
  • Рослинна олія;
  • Сіль.

З начиння використовували наступне:

  • Вугільний гриль Big Green Egg MiniMax;
  • Деревне Еко вугілля;
  • Фартух;
  • Розпалювач вугілля;
  • Знімач жаркових грат;
  • Дубова стружка з винної бочки;
  • Щипці;
  • Дошку обробну;
  • Ніж;
  • Цифровий термометр;
  • Дошку з вільхи;
  • Вилку для м'яса .

Приготування м'яса на грилі

Перед приготуванням, знімаємо в грилі жарку спеціальним знімачем, і додаємо на розпечене вугілля замочену стружку. Ставимо ґрати назад і кладемо на неї дошку зі свининою. Закриваємо кришку гриля та контролюємо процес приготування страви. Перевірку ступеня прожарювання ми виробляємо за допомогою цифрового термометра, який ми використовуємо і при приготуванні інших страв. М'ясо повинне набрати температуру близько 70 ° C у середині, тоді можна сміливо знімати його з вогню. У процесі приготування ми прибрали вільхову дошку, щоб отримати гриль малюнок на м'ясі і верхню підсмажену скоринку. Закінчивши приготування, знімаємо м'ясо з гриля.

Пробуємо наш свинячий ошийок

М'ясу обов'язково даємо відпочити, це робимо не довго близько 5-10 хвилин, після чого можна приступити до нарізки. Нарізавши м'ясо ми бачимо, що воно дуже соковите із запахом копчення. Вільхова дошка та винна стружка зробили свою справу. На смак, нашийок просто дивовижний, м'ясо смачне і легко жується. Відчувається аромат нашого маринаду та прокопченість, просто не передати словами, треба куштувати. Тому готуйте свинячий шийок у себе вдома на грилі, насолоджуйтесь незабутнім смаком цього продукту. Якщо у вас немає гриля, пишіть нам, і ми розповімо, як вибрати гриль для вашої мети, щоб ви насолоджувалися кожним барбекю пікніком.