Барбекю взимку. Корисні поради новачкам.
Бажання відпочити на природі з'являється не тільки в чудові сонячні дні, але й у зимовий період. Залишити міську суєту і провести час на свіжому повітрі в компанії найближчих людей цілком можливо за будь-якої погоди, головне – бажання та настрій. Невід'ємним елементом такого проведення часу є грилінг.
Барбекю взимку сьогодні не складе жодних проблем, особливо якщо вибрати надійний магазин «GRILI Все для барбекю», який візьме на себе вирішення проблем із оснащенням та аксесуарами для грилінгу.
Як вибрати барбекюшницю для зимового грилінгу?
Головною окрасою заміського відпочинку завжди вважався мангал. У наш час варіацій, як приготувати м'ясо, овочі чи рибу без використання традиційного способу минулих десятиліть дуже багато. Вулична барбекюшниця сьогодні перетворилася на такі різновиди установок гриля:
• газові;
• пелетні.
Кожна з цих установок має переваги, але в зимовий час фахівці рекомендують використовувати вугільний гриль – класика барбекю. Найголовнішою проблемою грилінга в холодну пору року є втрата тепла. Тому, перед тим як вибрати барбекюшницю, варто враховувати цей важливий фактор.
Ідеальний варіант зимового барбекю – вугільний керамічний гриль, адже казанки та мангали з металу втрачають тепло. Система циркуляції теплого повітря в керамічному вугільному мангалі рівномірно огортає будь-який продукт, що знаходиться в середині камери для смаження. Регулювати силу нагрівання можна завдяки спеціальним пристосуванням. Контроль температури здійснюється за допомогою вбудованого термометра.
М'ясо чи будь-які інші продукти в процесі приготування таким способом залишаються соковитими. А якщо купити набір для барбекю, то грилінг стане ще зручнішим. Елітні аксесуари спростять готування, а приготування приноситиме радість без зайвого клопоту і суєти.
Основні рекомендації для барбекю взимку
Вибір барбекю для дачі в холодну пору року залишається за кожним індивідуально, а ось дотримання основних правил готування в мороз - явний шлях до успішного часу, що приносить радість.
До основних рекомендацій грилінгу в зимовий період відносяться:
• підготовка місця до проведення барбекю – очищення від снігу, посипання доріжки з метою ліквідації ожеледиці для безпеки та комфорту приготування;
• необхідно напередодні підготувати всі страви по максимуму в умовах теплої кухні, щоб уникнути тривалого перебування на холоді;
• необхідно заздалегідь подбати про нагрівання грилю до потрібної температури;
• у процесі приготування варто не зловживати відкриванням кришки гриля;
• використовувати посуд та аксесуари для приготовлених страв, які раніше зберігалися в теплі, щоб готові продукти не встигли швидко охолонути.
Барбекю ціна залежить від різновиду установок грилю, уподобань та бажання самих покупців. Для створення затишної атмосфери, комфортних умов та гарного естетичного вигляду можна обладнати спеціальне місце для грилінгу.
Зона барбекю купити стоїть у надійному магазині «GRILI Все для барбекю», де кваліфіковані співробітники допоможуть вибрати якісну продукцію.