Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Як приготувати печеню по-домашньому на грилі Broil King. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти

Підготуйте інгредієнти:
1. Свиняча шия – 1 кілограм.
2. Морква – дві невеликі штучки.
3. Печериці - 250 грам.
4. Картопля - 400 грам.
5. Синя цибулина – 1 штука.
6. Цибуля Шалот - 150 грам.
7. Квасоля стручкова - 150 грам.
8. Рослинна олія.
9. Кілька зубчиків часнику.
10. Томатна паста – 2 столові ложки.
11. Яловичий бульйон – 1400 мілілітрів.
12. Спеції.
13. Сіль, перець.
14. Декілька гілочок розмарину.
15. Зелень.

Чи всі продукти є на столі? Приступаємо до приготування!

Етапи приготування жаркого по-домашньому на грилі Broil King

1. Перший етап.
Свинячу шию наріжте кубиками (як на відео). Щоб процес йшов швидше, використовуйте якісний ніж. Радимо звернути увагу на мечі з дамаської сталі (великий вибір виробів представлений на сайті grili.com.ua).
2. Другий етап.
Моркву і 250 грам печериць наріжте. Дійте акуратно, не поріжтеся. Щоб не забруднити одяг, радимо працювати у фартуху.
Настав час картоплі, цибулі та квасолі! Наріжте продукти (як відео).
3. Третій етап.
Планчу змастіть олією. Радимо використовувати силіконовий пензлик.
У казан налийте олію.
Розігрійте гриль Broil King до 250 градусів.
4. Етап четвертий.
Поки гриль нагрівається, наріжте часник.
5. П'ятий етап.
На планчі обсмажте шматочки свинини. Щоб не пошкодити ніжні волокна м'яса, використовуйте лопатку та спеціальні щипці.
6. Шостий етап.
На планчі обсмажте картоплю до золотистої скоринки.
7. Сьомий етап.
За допомогою спеціальної щітки очистіть планчу і знову змастіть маслом. Обсмажте печериці.
8. Восьмий етап.
Обсмажте цибулю, моркву та квасолю на планчі.
9. Дев'ятий етап.
Котел поставте по центру, на відсікач жару.
Щоб не обпалити руки, використовуйте жароміцні рукавички. Замовити їх можна у інтернет-магазині grili.com.ua.
Додайте в казан олію. Трохи обсмажте. Додайте 700 мілілітрів яловичого бульйону та нарізаний часник. Не забудьте посолити та поперчити.
Підкрутіть центральну конфорку Broil King. Відправте свинину у казан. Додайте обсмажену цибулю, моркву та квасолю. Все перемішайте і долийте ще 500 мілілітрів яловичого бульйону. Які спеції ви любите? Використовуйте їх!
10. Десятий етап.
Суху тріску додайте в короб для копчення. Встановіть її поряд із казаном. Підлийте ще 100 мл яловичого бульйону і покладіть кілька гілочок розмарину.
Готуйте 45 хвилин за 180 градусів.
Коли гриль перестане коптити, можете дістати коробочку.
Тепер додайте в жарке гриби та картопля.
Залишіть страву на грилі Broil King ще на 20 хвилин. Не забудьте перемішати і долити 100 мл яловичого бульйону.
Підготуйте зелень і додайте її до інших продуктів у казані.
11. Одинадцятий етап.
Коли все приготується, зніміть казан із гриля, накрийте кришкою та залиште на 10 хвилин.
Перелийте спекотне по-домашньому в горщики та подавайте до столу!

Смачного.