Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Курячі рулетики з беконом Рецепти для гриля від Лайпакова

   

Необхідні інгредієнти

1. Куряча грудка - 500 грам.
2. Свинячий бекон - 600 грам.
3. Оливки - 150 грам.
4. В'ялені томати - 300 грам.
5. Сир «Фета» – 250 грам.
6. Салатний мікс.
7. "Бальзамік".
8. Оливкова олія.
9. Спеції.

Усі продукти підготовлені? Почнемо створювати шедевр!


Етапи приготування курячих рулетиків з беконом

1. Крок перший.
Підготуйте начинку. У ємність додайте сир «Фета». В'ялені томати дрібно наріжте.
Для комфортної роботи використовуйте ножа «Шефа» (замовити ніж можна на сайті нашого інтернет-магазину).
Оливки дрібно наріжте. Усі інгредієнти ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
2. Крок другий.
Починайте приготування курячих рулетиків з беконом. Філе очистіть. Акуратно розріжте на половинки (як відео). Накрийте харчовою плівкою. Відбийте куряче філе (можна використовувати спеціальний молоток чи підручні засоби).
3. Крок третій.
На краєчок курячого філе помістіть трохи начинки. Посоліть і поперчіть. Закрутіть рулет. Візьміть кілька шматочків бекону і викладіть на обробній дошці. Повторно скрутіть рулетик. Щоб не забруднити руки, рекомендуємо працювати в рукавичках.
4. Крок четвертий.
Зауважте рулет за допомогою нитки (як на відео). Трохи посоліть і поперчіть. Змастіть курячі рулетики з беконом оливковою (або олією).
5. Крок п'ятий.
Керамічний вугільний гриль BergHOFF розігрійте до 250 º. Грати обробіть маслом (рекомендуємо використовувати ємність з дозатором – це зручно). На поверхню смаження помістіть курячі рулетики з беконом.
У процесі обсмажування не забувайте перевертати продукти. Використовуйте спеціальні щипці для м'яса.
6. Крок шостий.
Поки рулетики запікаються, підготуйте підгарніровку.
У глибоку тарілку (або іншу ємність) помістіть салатний мікс. Додайте оливкову олію та «Бальзамік». Трохи посоліть і поперчіть. Усі інгредієнти ретельно перемішайте.
7. Крок сьомий.
Щоб перевірити готовність курячих рулетиків з беконом, скористайтесь спеціальним термометром (замовити виріб можна на сайті grili.com.ua).
Зніміть курячі рулетики з беконом із гриля. Відріжте нитку. Розріжте рулет на дві половинки. Викладіть салатний мікс на дерев'яну тарілку чи дошку. Поруч покладіть курячі рулетики. Страва готова – можна подавати до столу.

Курячі рулетики з беконом – це надзвичайно смачно! Чарівний аромат та золотиста скоринка – ваші гості будуть вражені!

Смачного!