Груша, маринована у вині з горгонзолою і морозивом. Рецепти для гриля
Необхідні інгредієнти
1. Свіжа груша – 1 шт. (основа цього десерту).
2. Біле вино – 250 мл.
3. Сир Горгонзолу.
4. Горіхи кешью.
5. Вершкове морозиво – 250 грам.
6. Спеції (сіль, перець).
Етапи приготування груші, мариновані у вині з Горгонзолою та морозивом.
1. Крок перший.
Візьміть свіжу грушу і розріжте навпіл. За допомогою ложечки зробіть невелике заглиблення у центрі плода. У каталозі сайту grili.com.ua представлено великий вибір товарів. Ножі виконані із міцної дамаської сталі, ручки виробів виготовлені із якісних матеріалів. У процесі нарізування продуктів, вироби зручно лежать у долоні та не вислизають.
2. Крок другий.
Половинку груші помістіть у ємність із білим вином. Залишіть на 10-15 хвилин.
3. Крок третій.
Розігрійте гриль до температури 200-250 °. Смажену поверхню змастіть олією. Ми рекомендуємо використовувати ємність із дозатором. Так набагато зручніше. А витрата олії значно знижується.
На грати гриля помістіть грушу і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Не забувайте перевертати (кожні дві хвилини).
4. Крок четвертий.
За дві хвилини до завершення обсмажування помістіть у поглиблення груші 30 г сиру Горгонзола. Закрийте кришку гриля.
Щоб не забруднити одяг у процесі приготування, радимо в нашому інтернет-магазині придбати фартух. Він чудово відмивається, не вбирає жир та інші забруднення, на відміну від аналогів із найближчих супермаркетів. А найголовніше – виглядає стильно!
У такому фартуху ви відчуєте себе шеф-кухарем.
5. Крок п'ятий.
Відкрийте кришку гриля і переконайтеся, що сир розтанув.
Викладіть грушу на дошку чи дерев'яну тарілку для подачі.
Швидкими відточеними рухами нарубайте трохи горіхів кешью. Найкраще використовувати професійний ніж шефа (його можна знайти у каталозі grili.com.ua).
Присипте грушу з|із| сиром Горгонзола дрібкою рубаних горіхів кешью. Зверху викладіть скибочку вершкового морозива.
Злегка присипте крупинками солі та перцю. Так-так солі та перцю – вони додадуть нотки пікантності десерту (Груші, маринованій у вині з Горгонзолою та морозивом). І ще раз посипте рубаними горішками кеш'ю.
Десерт готовий – можна подавати гостям!
Важливо: правильний догляд – запорука довгої служби будь-якого обладнання! Не забувайте очищати гриль після завершення процесу готування! Скребки та щітки можна придбати у нашому магазині.
Груша, маринована у вині з Горгонзолою та морозивом – надовго залишиться у пам'яті ваших близьких. Вони будуть приємно здивовані десертом із гриля!
Діліться у коментарях враженнями!
Смачного!